نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

بالم لب پرتقالی

مواد لازم

۴ قاشق غذاخوری      روغن نارگیل

۳ قاشق غذاخوری      موم پرک عسل

۴ قطره                    اسنشال اویل پرتقال

دستورالعمل:

  1. ابتدا موم عسل را به حالت بن ماری ذوب کنید وقتی کاملا ذوب شد، روغن نارگیل (یا بادام) را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید.
  2. ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی سرد شود( دمای حدود ۴۰ درجه دمای مناسبی است)
  3.  اسنشال اویل پرتقال را به ترکیب اضافه کنید و سریع مخلوط کنید و داخل ظرف نهایی بریزید.

نکته: مراقب باشید اسنشال اویل اگر در دمای بالای روغن به آن اضافه شود، به علت فراریت در هوا پخش می شود و اگر ترکیبتان زیادی سرد شود، موم شروع به بسته شدن می کند و نمی توانید اسنشال اویل را با آن ترکیب کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید